Удължаване на срок за Областен етап и сливане на 2-и и 3-...

Безплатен уебинар за учители по ФВС от България

Споделете

Уебинарът ще се проведе в 19:00 ч., неделя, 26.11.2023, в платформата Zoom чрез линк, който всеки регистрирал се ще получи предварително.

Връзка към формуляр за регистрация: https://isfacademy.getlearnworlds.com/registrationbulgarianpeteachers

На този уебинар ще бъдат разгледани редица стратегии за ангажиране на младите хора с физическото възпитание и спорт. Ще бъдат обсъдени различни педагогически практики и поведение на учителите от гледна точка на тяхната ефективност за мотивиране на учениците да се занимават с физическо възпитание.

Какво още може да очаквате:

  1. Разпознайте проблемите и предизвикателствата в обучението по физическо възпитание в България, намерете иновативни решения за вашите уроци. Получете широка перспектива за училищните спортни програми и проучете различни подходи.
  2. Въведение в Международната федерация по училищен спорт (ISF) и нейните събитията: Научете за нашия ангажимент за насърчаване на училищните спортове в световен мащаб. Научете за различни ни спортни и образователни събития по света и станете част от тях.
  3. Запознайте се с програмата „Училища в движение“ на ISF Academy, която има за цел да повиши физическата активност в училищата.
  4. Научете повече за вълнуващите онлайн курсове, предлагани през 2024 г., планирайте и се регистрирайте навреме и подобрете преподавателските си умения.
  5. Поглед към най-голямото международно събитие за учители, което подчертава значението на физическото възпитание в световен мащаб: Световни учителски игри (World Teacher Games).

За домакина:

Бен Холдън е автор на бестселъра и на популярния канал в социалните мрежи „Искаш ли да преподаваш физическо възпитание?“. След като усъвършенства занаята си като учител по физическо възпитание в ранните етапи на кариерата си, през 2010 г. Бен е повишен в ръководител на физическото възпитание в High Tunstall College of Science. От 2010 г. насам Бен е защитник на идеята за осигуряване на увлекателна и иновативна учебна програма по физическо възпитание за учениците.


Добавено на 15.11.2023